Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Wielka drama - tyle zarabia się na serwerach Minecraft?! :O Zarobki EastWestFM!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

w tym temacie przedstawiam Wam zarobki EastWest'aFM znanego z takich serwerów jak MyHARD, Cube4U.

Dzięki temu tematowi wyjaśni się sprawa zarobków tegóż użytkownika.

Screenshoot jego stanu konta:

4161714053691731182332.jpg

Co o tym myślicie?! 6770,06 PLN za prowadzenie serwerów, sprzedawanie pluginów (które są chujowe, Karol nie bij mnie xD), to dla mnie wielka przesada!!!!

Zamiast robić serwery East powinien zapierdalać na budowie, bo zarabianie na serwerach jest złe, prawdziwy mężczyzna zamiast tego przenosi worki na budowie.

Zresztą, East się do niczego innego nie nadaje. Co o tym myślicie? To normalne według Was?!

P.S: Ten temat to nie troll. Naprawdę. Dlaczego mi nie wierzycie?

Pozdro!

Opublikowano

Nie uważasz, że zaglądanie mi do portfela do zły pomysł? To co zarobiłem to chyba moja sprawa, a tym bardziej moją sprawą jest sposób w jaki te pieniążki pozyskałem.
Zresztą, gdy temat już jest na "wokandzie" to się pochwalę - to tylko miesięczna wypłata ;)

Ps. 10% z tego wydaję na podstawowe wydatki (wiadomo - pizza, koks, dzi*ki), a resztę składuję na moje autko - Kia Rio ;)

Opublikowano

No i co z tego? Ma chłopak talent to niech zarabia, a ty i te twoje pseudo pluginy ? -_- To chyba ty powinieneś iść na budowę i zapierdala*

Opublikowano

@Rikashi nie grasz w mc a zagladasz w dzial minecraft

No co? chlopak ma talent, to niech robi ;-)

Temat powinien zostac zamknirty bo nie ma najmniejszego sensu

Opublikowano

Boże sam zarabiasz na tym hajs, jak i reszta dużych serwerów, problem masz ;o ?

graphic.png

Jeśli ten niesamowity post, Ci się spodobał, kliknij "Lubie To! ", to naprawdę motywuje do lepszej pracy ;)

Opublikowano

Nie uważasz, że zaglądanie mi do portfela do zły pomysł? To co zarobiłem to chyba moja sprawa, a tym bardziej moją sprawą jest sposób w jaki te pieniążki pozyskałem.

Zresztą, gdy temat już jest na "wokandzie" to się pochwalę - to tylko miesięczna wypłata ;)

Ps. 10% z tego wydaję na podstawowe wydatki (wiadomo - pizza, koks, dzi*ki), a resztę składuję na moje autko - Kia Rio ;)

Sorry, ale muszę to powiedzieć:

Współczuje tym co cokolwiek od ciebie kupili, bo nieźle dali się wyruchać.

Nie zdałeś prostego testu na developera bukkit.pl, więc... 

i to robionego przez takiego nupa jak ja :<

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

No i co że tyle zarabia, jesteś ZUS, jego matka żeby się tym interesować ;o ? J**** też mogę pokazać stan swojego konta na dzień dzisiejszy, ale nie rozumiem o co chodzi ? Jaka drama, o to kto jak zarabia? Ma chłopak w głowe to zarabia łatwiej.

10732745374541468291.png

Opublikowano

Sorry, ale muszę to powiedzieć:

Współczuje tym co cokolwiek od ciebie kupili, bo nieźle dali się wyruchać.

Nie zdałeś prostego testu na developera bukkit.pl, więc... 

i to robionego przez takiego nupa jak ja :<

Pieniądze z pluginów to akurat mała część :x

Opublikowano

Na deser prezentuję też saldo konta PayPal słynnego Minecraftowego programisty "xMruczek". Był swego czasu Administratorem na równie słynnym xKleszczers od jeszcze bardziej słynnego tomka programisty defabrihaj$ed.

Screenshoot jego salda konta:

6269414053707091182332.png

Jak myślicie, czy to normalne!? Oficjalnie kwota miała być przeznaczona na remont poddasza, bo mu deszcz cieknie na głowe jak pisze bardzo dobre pluginy w języku Java, ale nieoficjalnie z tajnych źródeł wiem, że również zbiera na samochód.

Serwery Minecraft - niewinna zabawa, czy sposób na utrzymanie 10-osobowej rodziny?!

Opublikowano

Kogo to interesuje kto ile co zarabia. W sprawy prywatne nie będziemy nikomu zaglądać. Jeżeli ktoś ma serwer i ma przepływ ludzi to ma prawo czerpać z tego zysk, jeżeli wszystko jest zgodne z prawem.

Grafik/Informatyk potrafi zarobić 3000 zł na stworzenie szablonu/gotowej strony pod daną firmę - dajmy tutaj tydzień roboty dla dobrego informatyka - w 4 tygodnie potrafi zarobić (przy dobrych obrotach) 9000 zł, to dlaczego nie mogą zarabiać na swoich serwerach?

Zamykam temat, bo nie zrobi się z tego dyskusja, a raczej spam. ;)

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...